Smarta lås för företag

Med anställda som ska passera in och ut vid olika tider, är smarta lås en lösning som sparar mycket tid. Här kommer några bra anledningar till varför smarta lås är en bra idé för företag.

Inga fler nycklar

Med smarta lås får dina anställda enkel tillgång till arbetsplatsen via en app i sina smarta telefoner. Smarta lås gör därmed nycklar och passerkort överflödiga.

Hantera tillgång från skrivbordet

Att ge medarbetare åtkomst har aldrig varit enklare. Med smarta lås kan du sitta vid datorn och administrera deras tillträde till arbetsplatsen. Du kan ge en medarbetare möjlighet att passera in och ut genom en enda dörr eller röra sig fritt runt i hela byggnaden, liksom bestämma inom vilka klockslag eller datum som tillträde ska vara möjlig. Alla händelser registreras och du kan alltid gå tillbaka för att få en historik.

Dela administrationen

När det kommer till smarta lås finns det alltid tre nivåer av åtkomst: ägare, administratör och gäst. På det sättet kan du enkelt tilldela olika grader av befogenhet.

Anpassa inställningar

Tack vare ett molnbaserat API är det också möjligt för en utvecklare att integrera smarta lås med andra system och lösningar. Kontakta oss för mer information.

Smarta lås för korttidsuthyrning

Hyr du ibland ut delar av ditt hem för att tjäna lite extra pengar? Eller driver du kanske en hotellverksamhet? Med smarta lås finns många fördelar vid korttidsuthyrning.

Ge åtkomst via en app

Istället för att behöva vara på plats när dina hyresgäster anländer, kan de själva ta sig in via en app. Du som värd skickar bara ut ett e-postmeddelande där de får en länk för registrering. När de laddat ned och loggat in i appen har de tillgång till ditt hem under precis de förutsättningar som du som värd bestämmer.

Kontrollera bokningstid

Du slipper fysiska nycklar och allt administrativt krångel som de medför. Med ett smart lås kan du själv bestämma mellan vilka datum och tider som dina hyresgäster har tillgång till stället de hyr.

Ge tillfällig åtkomst

Var du än befinner dig kan du ge tillfällig åtkomst åt städare, hantverkare eller annan servicepersonal. Det sparar tid och gör din tillvaro som hyresvärd enklare än någonsin.

Kontrollera status

I appen kan du alltid komma åt din smarta lås-historik för att se vilka som har anlänt och lämnat din fastighet, samt vid vilka tider. Dessutom kan du här också kontrollera batterinivån på ditt smarta lås.